Leicester City shirt 20/21 uitgelekt

15 July 2020

Het Leicester City thuisshirt van Adidas voor het nieuwe seizoen 2020-2021 is uitgelekt! Via enkele foto's is het nieuwe thuisshirt van Leicester City, the Foxes, vandaag uitgelekt. Er is nog niet heel veel bekend over het shirt, maar het shirt is zoals we van Leicester gewend zijn blauw, en maakt gebruikt van het Adidas Condivo 20-sjabloon. Het shirt heeft een strakke look in het blauw met witte en gouden biezen op de mouwen. Leicester City speelt komend seizoen in de shirt hun thuiswedstrijden in het King Power Stadion in de Premier League, FA Cup en hun Champions League wedstrijden. 

In dit nieuwe frisse shirt van Leicester City zullen de mannen van Branden Rogers ook komende seizoen weer hopen mee te draaien in de top van de Premier League. Afgelopen jaar hebben ze weer een plek in de Champions League afgedwongen en dat hopen ze ook dit seizoen in het nieuwe thuisshirt weer klaar te spelen. Het thuisshirt bevat zoals ook de afgelopen jaren weer de shirtsponsor King en de kledingsponsor is Adidas. Verder bevatten de mouwen een gouden bies met witte rand. 

Leicester City shirt kopen?

Als eerste het nieuwe Leicester City shirt kopen? Het is nog niet bekend wanneer Leicester het nieuwe shirt bekend gaat maken, maar de verwachting is dat het shirt eind juli bekend gemaakt is. Vanaf dan is het thuisshirt ook online verkrijgbaar en te bestellen. Dus hou onze site in de gaten en scoor als eerste het nieuwe Leicester City shirt!

Leicester City shirt 20/21 uitgelekt
Leicester City shirt 20/21 uitgelekt

Naar blogs

Leicester City shirt 20/21
Leicester City shirt 20/21
89,95
Leicester City shirt 2020
Leicester City shirt 2020
89,95
Vardy shirt Leicester City 2020
Vardy shirt Leicester City 2020
109,90