Southampton thuis- en uitshirt 20/21!

09 July 2020

De nieuwe voetbalshirts van Southampton van Under Armour voor het seizoen 2020-2021 zijn uitgebracht! Op 8 juli heeft Southampton het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt bekend gemaakt voor het nieuwe Premier League seizoen. Beide shirts hebben een ontwerp met een diagonale streep (sjerpontwerp) over het shirt, dit is onderdeel van het 135-jarige jubileum van de club. Dit ontwerp hadden The Saints in 1885 namelijk ook al in het tenue's zitten. Het thuisshirt is overwegend root met een witte streep over het shirt en wordt gecombineerd met een zwarte korte broek en rode sokken. Southampton gaat hun wedstrijden in de Premier League en de FA cup spelen in deze shirts. In het thuisshirt zullen ze op St. Mary's Stadium zo goed mogelijk voor de dag willen komen, terwijl ze in de uitshirt vol gas willen spelen en zoveel mogelijk punten hopen te pakken. 

Het uitshirt is het omgedraaide van het thuisshirt van Southampton, namelijk overwegend wit met een rode streep over het shirt. Verder wordt dit uittenue compleet met een witte broek en witte sokken. Daarnaast zijn er ook direct 2 keepersshirts onthuld (zie onderstaande foto's), hierin ga je komend seizoen McCarthy of Gunn waarschijnlijk zien spelen. Het is een geel en een roze keepersshirt, beide met de slogan "We March On". in de nek. LD Sports blijft ook komende seizoen de shirtsponsor van Southampton.

Southampton voetbalshirt bestellen?

Wil jij een van deze Southampton voetbalshirts bestellen? De verwachting is dat de nieuwe shirts van The Saints vanaf augustus beschikbaar zullen zijn. Wij zullen deze shirts dan ook snel aan kunnen bieden! Kun je niet wachten? De voetbalshirts van dit seizoen staan al in de sale, dus scoor snel jou voetbalshirt!

Southampton thuis- en uitshirt 20/21!
Southampton thuis- en uitshirt 20/21!

Southampton thuis- en uitshirt 20/21!

Naar blogs

Southampton thuisshirt 20/21
Southampton thuisshirt 20/21
84,95
Southampton shirt 2020
Southampton shirt 2020
44,95
79,95
Sale
Southampton Uitshirt 2020
Southampton Uitshirt 2020
39,95
79,95
Sale