Brighton & Hove Albion voetbalshirt

Check hier de nieuwe thuisshirts, uitshirts en overige voetbalshirts van Brighton & Hove Albion. Zodra er online een nieuw voetbalshirts van Brighton & Hove Albion te vinden is zullen wij deze aanbieden! In deze voetbalshirts speelt Brighton & Hove Albion hun wedstrijden in de Premier League, FA Cup en de League Cup.

The Seagulls, de zeemeeuwen, zoals de bijnaam luidt is een verwijzing naar het logo van Brighton. De kleuren uit het logo zijn ook direct de kleuren die we altijd terugvinden in de thuisshirts van Brighton & Hove Albion.

De thuisshirts van Brighton & Hove Albion zijn hoofdzakelijk blauw en hebben witte details, zoals de kraag, maar vaak ook verticale witte strepen over het shirt. Dit jaar is er samen met kledingsponsor Nike gekozen voor een geheel blauw voetbalshirts met heel subtiele witte lijnen over het thuisshirt. In dit thuisshirt speelt Brighton & Hove Albion hun wedstrijden in Brighton in het Falmer Stadium.

Het uitshirt van Brighton is altijd een andere kleur/type voetbalshirt. Dit jaar is er gekozen voor een geel uitshirt waarin ook dit jaar enkele Nederlanders te bewonderen zijn, namelijk Propper en Veltman. 

Brighton & Hove Albion speelt inmiddels alweer 3 jaar in de Premier League en hoopt in deze nieuwe voetbaltenues het verblijf in de Premier League met nog een jaar te verlengen. 

Zie jij jezelf al een een voetbalshirts van underdog Brighton rondlopen? Scoor een voetbalshirt van Brighton & Hove Albion!

Brighton & Hove Albion thuisshirt 21/22
Brighton & Hove Albion thuisshirt 21/22
89,95
Brighton & Hove Albion shirt 20/21
Brighton & Hove Albion shirt 20/21
89,95
Brighton & Hove Albion shirt 2020
Brighton & Hove Albion shirt 2020
89,95