Crystal Palace voetbalshirts

Check hier de laatste nieuwe voetbalshirts van Crystal Palace. Wij hebben de nieuwe thuisshirts en uitshirts van Crystal Palace. Palace speelt in deze voetbalshirts hun wedstrijden in de Premier League, FA Cup en de League Cup. Heb jij een zwak voor een van de kleinere professionele voetbalclubs uit Londen? 

The Eagles Glaziers, zoals de bijnaam van Crystal Palace luidt, danken deze bijnaam aan het logo van de club.  Hier staat een grote adelaar op die met zijn klauwen een oude voetbal wil oppakken.

Het thuisshirt van Crystal Palace is altijd te herkennen aan de clubkleuren, namelijk blauw en rood. Een combinatie die we in het topvoetbal niet heel veel zien voorkomen. Het thuisshirt heeft blauw rode verticale banen over het voetbalshirt lopen. Crystal Palace speelt in dit thuisshirt hun wedstrijden in Londen in het Selhurst Park.

In het uitshirt van Crystal Palace komen de clubkleuren vaak subtiel terug, maar is er geen vergelijking met het thuisshirt. Zo heeft het uitshirt geen verticale banen. Voor dit seizoen heeft Crystal Palace in samenspraak met Puma, de kleding sponsor, gekozen voor een wit uitshirt waar subtiel een rode en blauwe (kort) verticale strook terugkomen. 

Waar Crystal Palace zeker niet bij de traditionele Premier League clubs behoort, spelen ze inmiddels toch alweer zeven jaar in de Premier League. Waarbij de hoogste notering die ze hebben gehaald de tiende plek is. Ze hopen dit seizoen een gooi te kunnen doen naar Europees voetbal in deze nieuwe voetbaltenues. 

Zie jij jezelf al in dit voetbalshirt van Crystal Palace rondlopen? Scoor een Crystal Palace voetbalshirt!

Crystal Palace 3e Shirt 20/21
Crystal Palace 3e Shirt 20/21
89,95
Crystal Palace uitshirt 20/21
Crystal Palace uitshirt 20/21
89,95
Crystal Palace shirt 20/21
Crystal Palace shirt 20/21
89,95
Crystal Palace shirt 2020
Crystal Palace shirt 2020
49,95
89,95
Sale
Crystal Palace Uitshirt 2020
Crystal Palace Uitshirt 2020
84,95