FC Utrecht voetbalshirt

Check hier de nieuwste voetbalshirts van FC Utrecht die online te koop zijn! Voor de nieuwe thuisshirts en uitshirts van FC Utrecht ben je hier aan het juiste adres. 

Waar FC Utrecht afgelopen seizoen, mede door de Corona onderbreking, overal langs greep hoopt dit seizoen in de nieuwe voetbalshirts op meer succes. Het steven hierbij is om Europees voetbal veilig te stellen. 

Utrecht speelt traditioneel gezien in een rood thuisshit met witte accenten. Echter is er samen met Nike dit jaar gekozen voor een iets andere insteek, namelijk een geheel wit shirt met rode mouwen. Dit wijkt af van het thuisshirt wat we van FC Utrecht gewent zijn, maar wat ons betreft zeker geen verkeerd voetbalshirt. 

Qua uitshirt heeft Utrecht altijd een afwijkend shirt, waarbij vaak de donkere kleuren naar voren komen. Dit jaar is er echter voor een lichtblauwe variant gekozen vergelijkbaar met het thuisshirt, alleen dan ook met donker blauwe mouwen. 

FC Utrecht is een van de Nederlandse voetbalclubs met een derde voetbalshirt, welke in sommige uitwedstrijden gedragen zal worden. Dit jaar is hier voor een opvallende roze getint voetbalshirt gekozen. 

Support jij FC Utrecht en zie je jezelf al in een FC Utrecht voetbalshirt rondlopen? Scoor een FC Utrecht voetbalshirt!

FC Utrecht shirt 20/21
FC Utrecht shirt 20/21
89,95