West Bromwich voetbalshirts

Check hier de voetbalshirts van West Bromwich Albion! De thuisshirts van West Brom zijn voornamelijk in Engeland goed bekend. Een West Brom fan herken je direct aan een wit voetbalshirt met blauwe strepen. Het uitshirt van West Bromwich Albion heeft vaak een donkere kleur, om zo duidelijk onderscheid te maken tussen het thuis- en uittenue. West Bromwich Albion behoord in Engeland ook tot de zo genoemde traditieclubs. Dit omdat ze een van de medeoprichters van de Engelse Football League waren en inmiddels meer dan 90 seizoenen in de hoogste afdeling voetbalden.

Sinds kort is PUMA de kleding en shirtsponsor van West Brom, waar voorheen Adidas de kledingsponsor was. Als shirtsponsor van West Bromwich staat sinds enkele jaren het "ideal Boilers" op het voetbalshirt van deze Engelse voetbalclub. 

De club uit West Bromwich, in het midden van Engeland, is afgelopen seizoen gepromoveerd naar de Premier League nadat ze in het seizoen 2017/2018 gedegradeerd waren naar het Championship. West Bromwich Albion, kortweg WBA of ook wel The Baggies genoemd, hoopt het seizoen 2020/2021 goed door te komen en het verblijf op het hoogste Engelse niveau met een jaar te verlengen.

Zoek jij nog een tof voetbalshirt van West Brom? Scoor hier een West Bromwich Albion voetbalshirt!

West Bromwich Albion shirt 20/21
West Bromwich Albion shirt 20/21